HFC: Baranyai pontrablás a terv

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. május 18.
 
 
HFC: Baranyai pontrablás a terv

A Kozármisleny ellen folytatódik az NB III-as bajnokság a HFC számára.

Szombaton a Kozármisleny vendégeként lép pályára a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as felnőtt csapata. A felek mondhatni fontos kiesési rangadót vívnak egymással, hiszen a vásárhelyiek 27 pontot, a Kozármisleny 28 pontot gyűjtött az eddigi küzdelmek során.

A Közép csoportban a háromból két kieső sorsa már eldőlt, a Vecsés és a Mórahalom is a megyei élvonalban kezdheti majd a következő szezont, a harmadik kieső pozíció sorsa viszont még nyitott kérdés. Jelen pillanatban a Vásárhely áll a legrosszabbul ezen kérdést illetően, ugyanakkor a Makó és a Kozármisleny is csak 1-1 ponttal gyűjtött többet, a Rákosmente 29 pontos, de akár még a Budapest Honvéd II 31 pontja is kevés lehet a végén.

A hazaiak legutóbbi négy mérkőzésükön nem kaptak ki, igaz egy nyertek, háromszor pedig ikszeltek, például a már kiesett Vecséssel az előző körben.

A legutóbbi négy meccsnapot figyelembe véve a Vásárhely sajnos rosszabb helyzetben van, 1 döntetlen és 3 vereség a mérleg, ráadásul négy meccs óta gólképtelen is a csapat.

A Baranyaiak ellen mindenképpen javítani kell ezen a téren, ami nem biztos, hogy könnyű feladat lesz, hiszen Varga Bence biztosan hiányzik majd a támadósorból, az Iváncsa elleni piros lapot kapott, így rá nem számíthat Szűcs Róbert vezetőedző.

A két csapat őszi mérkőzése egyébként emlékezetes lehet, akkor a Vásárhely 3-0 arányban, szép játékkal nyerte meg a találkozót, ráadásul Prasler Thomas akkor köszönt be félpályán túlról az ellenfélnek.

Vélhetően parázs csatára és nagy küzdelemre van kilátás, hiszen a csapatok számára csakis a három pont megszerzése lehet alternatíva.

A találkozó 2018. május 19-én 17:30-kor kezdődik a Kozármislenyi Stadionban.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top