Hétvégi sportmustra

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 22.
 
 
Hétvégi sportmustra

Úszás, vízilabda, foci és egy kis kosár. Ezen a hétvégén sem pihennek a vásárhelyi sportolók. 

A hétvégén Diákolimpia Országos Döntőt rendeznek az úszók számára a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Vízilabdázóink sem pihennek. A HVSC gyermek, serdülő és ifi csapatai a Kaposvárral játszanak pénteken a Gyarmatiban. Komoly csatára van kilátás az ifiknél, hiszen a kaposváriak a bajnokság élén állnak, hat ponttal előzik meg a második HVSC-t. A serdülők pedig egy esetleges győzelemmel kúszhatnak fentebb a tabellán. A legfiatalabbak a tabella végéről mozdulhatnak el, ha jól jön ki számukra a lépés. A tervek amúgy meglehetősen zsúfolt hétvégéről szólnak, hiszen a csapatok vasárnap a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. fiataljaival meccselnek, szintén Vásárhelyen. Tehát:

2018. március 23. (péntek) 17:00 HVSC – Kaposvári VK (ifjúsági mérkőzés)
2018. március 23. (péntek) 18:30 HVSC – Kaposvári VK (gyermek mérkőzés)
2018. március 23. (péntek) 20:00 HVSC – Kaposvári VK (serdülő mérkőzés)

2018.március 25. (vasárnap) 10:30 HVSC – PSN Zrt. Sportiskola (ifjúsági mérkőzés)
2018. március 25. (vasárnap) 12:00 HVSC – PSN Zrt. Sportiskola (gyermek mérkőzés)
2018. március 25. (vasárnap) 13:30 HVSC – PSN Zrt. Sportiskola (serdülő mérkőzés)

A klub OB II-es csapata Kecskeméten ugrik medencébe. Előbb a Soproni VSE-vel, majd a budaörsi Poseidon VE-vel mérkőzhet a gárda. A vidékbajnokságban érdekelt gárda pedig a Szegedi Sportuszodában bizonyíthat majd a SPA és az SK HORNETS ellen, szintén szombaton. Vasárnap pedig a Koelner-Csongrád és a Békéscsaba elleni meccsek lesznek soron.

Idegenben játszik a Vásárhelyi Kosársuli NB I/B-s csapata is. A Nyíregyháza elleni pénteki meccs nem ígérkezik könnyűnek. A házigazda Blue Sharks ugyanis 14-8-as mérleggel várja a találkozót, a tabella negyedik helyéről. A vásárhelyi kosarasok azonban biztos, hogy nem adják könnyen a bőrüket, főleg az elmúlt két, jól sikerült meccs fényében. Természetesen az U20-as korosztályos csapat is a Nyíregyházával mérkőzik ezen a hétvégén.

A kettes csapat Békéscsabán vendégszerepel. Egy győzelemmel a gárda tapadhatna a dobogós helyeken lévő riválisokhoz. Lőtávon belül vannak, hiszen az ötödik helyen állnak 27 ponttal, de a DEAC és a Sunshine-NYIKSE is 4 ponttal gyűjtött többet.

Hazai pályán folytatódik a bajnokság a HFC U12-es és U13-as csapatai számára. Antal Krisztián illetve Gajda Lajos tanítványai is a Karcaggal mérkőznek. A fiatalabbak a tabella második helyéről várják a szombati csörtét, az idősebb korosztály a 10 csapatos bajnokság 8. helyét tudhatja jelenleg magáénak.

2018. március 24. (szombat) 10:00 HFC – Karcagi SE (U12)
2018. március 24. (szombat) 11:30 HFC – Karcagi SE (U13)

Az egyesület női szakosztályának fiataljai is mérkőznek. Az U14-es megyei leánybajnokságban érdekelt együttes a Maros-Menti UFC otthonába látogat, szintén szombaton.

A szakosztály felnőttei pedig vasárnap következnek. A lányok 10 órától fogadják az Újszentiván SE-t a városi stadionban. A lányok számára a tavaszi bajnokság során ezzel együtt összesen négy meccs van még hátra a szezonból.

2018. március 25. (vasárnap) 10:00 HFC – Újszentiván SE (Női felnőtt)

A Mindszent ellen játszik idegenben az egyesület megyei bajnokságban érdekelt ifi csapata, illetve pályán lesz a HFC II. is. A Bacsa-Vinnai tanítványok a Bordány otthonába látogatnak vasárnap 16 órakor.

Végül pedig ne feledkezzünk meg az NB III Közép csoportjáról sem. A HFC felnőtt csapata hazai pályán játszik, megyei rangadón fogadják Szilágyi Norberték a SZEOL SC-t.

2018. március 25. (vasárnap) 16:00 HFC – SZEOL SC (NB III Közép csoport)

Ha esetleg valamit kihagytunk, akkor jelezd azt a Facebook oldalunkon.

Sportos hétvégét, hajrá Vásárhely!


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top