Hétvégén elrajtol a vízilabda-bajnokság

 
Szerző: Varga Lilla, 2018. szeptember 20.
 
 
Hétvégén elrajtol a vízilabda-bajnokság

Ezen a hétvégén rajtol el a vízilabda-bajnokság. A felnőtt OB 1/B -s csapat hazai pályán fogadja első ellenfelét, az Angyalföldi Sportiskola gárdáját. A mérkőzés szombaton 11 órától lesz a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Javában tart a felkészülés a felnőtt vízilabdacsapatnál. Az alapozás július végén kezdődött, így nem volt túl sok idejük a fiúknak, hogy összeszokjanak. A tavalyihoz képest ugyanis a csapat szinte 70%-a kicserélődött, sőt új edző vezeti őket, Szabó Tamás személyében.

 

 

Próbáltam egy lendületes, fiatalokra épülő csapatot építeni, természetesen a rutin megtartása mellett. Sikerült igazoltatnunk rutinosabb, idősebb játékosokat vidékről, akik az OB 1-ben is letették névjegyüket, több 100 mérkőzést játszottak. Emellett azt gondolom, hogy volt egy remek ifi csapatunk, akiket mindenképpen szerettem volna beépíteni és ezen dolgozunk, hogy az idősebbek segítségével minél hamarabb tagjai legyenek a csapatnak- Szabó Tamás, a HVSC felnőtt csapat edzője.

 

A keret 3-4 hete vált teljessé, ezért nagyon rövid idő állt a csapat rendelkezésére, hogy kihozza a maximumot magából. A fiúk lendületesen állnak az új kihívások előtt, annak ellenére is, hogy a sorsolás kemény ellenfeleket ígér a bajnokságban. A csapatot mostantól az a Rácz Norbert János is erősíti, aki már az első osztályba is többször bizonyított. A Békéscsabáról érkezett játékos győzelmet vár első meccsüktől.

 

Békéscsabán játszottam hét évet, előtte pedig Szentesen. Tavaly előtt a Békéscsabával majdnem megnyertük az OB 1/B-t. Igen erős gárda volt. Ez most egy jóval fiatalabb, de ambiciózus edzővel ellátott csapat- mondta Rácz Norbert János.

A felnőtt OB 1/B s vízilabda csapat szombat délelőtt 11 órakor csap össze az Angyalföldi Sportiskola gárdájával a Gyarmati Dezső Sportuszodában. Izgalmas mérkőzésre számíthatnak a sportág szerelmesei, ugyanis ez a csapat tavaly a középmezőnyben végzett és összeszokott kerettel jön Hódmezővásárhelyre.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top