Hazai pályán javítaná a Gyula elleni csorbát a HLKC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. november 23.
 
 
Hazai pályán javítaná a Gyula elleni csorbát a HLKC

Az újkígyósi Felföldi István SE-t fogadja szombaton 17:30-tól a Hódmezővásárhelyi LKC.

Szezonbeli első vereségét szenvedte el a bajnokság előző játéknapján a HLKC Gyulán. A találkozón győzött a békési rutin, igaz szoros csatában maradtak alul a vásárhelyiek. A pontvesztés miatt azonban még sem lehet csüggedni, hiszen az őszből még három mérkőzés hátra van, ahol hat pontot még összecsipegethetnek a lányok.

Szombaton rögvest otthon, a Felföldi István SE ellen tehetnek erre kísérletet Török Gabrielláék. Az esélyek mindenképpen a Vásárhely mellett szólnak, de vélhetően az újkígyósiak sem feltartott kézzel érkeznek a Balogh Imsi Sportarénába. Már csak azért sem, mert a kiváló szezont futó HLKC-t elcsípni már-már presztízskérdés. Viszont a statisztika mégis csak iránymutató.

A Hódmezővásárhelye hazai pályán veretlen, igazi oroszlánbarlang a szezonban az aréna. A Felföldi István SE nyolc meccs után két győzelemnél tart. A Makót és a Gyomaendrődöt tudták szoros csatában verni az újkígyósiak. Az említett meccseken összesen 218 gólt szereztek, a vásárhelyi 250-el szemben. Ez még nem is tűnik rossznak, ám a kapott gólok tekintetében majd 260-nál tart a szombati ellenfél, ami 32-es átlagot jelent. Igaz ezen a téren a Vásárhely messze a mezőny legjobbja.

„Annyiból változtatni kell, hogy meg kell találni azokat az embereket, akik bent sokkal nyugodtabban tudnak viselkedni. Változtatást mindenképpen kell hozni az Újkígyós ellen is. Meg fogjuk próbálni, megnézzük, hogy ez ellen a csapat ellen mire leszünk képesek, hiszen utána héten a Szarvas idegenben az elég markáns mérkőzés lesz. A szezon elején négy rangadót emlegettem, ebből hármon túl vagyunk, és még az van hátra. Arra kell ezt a mérkőzést is felhasználni” - fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

A hírek szerint hiányzó nem lesz a csapatban, igaz megfázással és betegséggel küzdenek néhányan, mint kiderült Lukács Nóra lázasan vállalta a játékot Gyulán - remélhetőleg a szombati derbin ő és társai is 100%-os formában lesznek.

A mérkőzést ez alkalommal szombaton 17:30-kor.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top