Gyomaendrődön folytatja a HLKC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 12.
 
 
Gyomaendrődön folytatja a HLKC

Három mérkőzés, három győzelem a HLKC eddigi mérlege az NB II-es női kézilabda-bajnokság dél-keleti csoportjában. A lányok a hétvégén a Gyomaendrőd elleni folytathatják a pontok begyűjtését.

Október 13-án, szombaton a Gyomaendrődön játszik újabb bajnoki meccset a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club. A gárda eddig egészen elemében van. Győzelemmel kezdtek a csajok Mezőtúron, majd a Kézilabda Szeged SE-t is sikerült legyűrni. Legutóbb pedig hazai pályán a Makón léptek át könnyedén a Dankó-lányok.

Megállás nincs, a listán pedig egy újabb sereghajtó következik. A Gyomaendrőd helyzete azonban talán egy kicsivel árnyaltabb lehet a tabellán elfoglalt helyüknél. Az első fordulóban mindösszesen egyetlen góllal kaptak ki a Felföldi István SE-től, majd végig lőtávolon belül voltak a Békéscsaba ellen is, de ekkor is pontok nélkül maradtak. A legutóbbi játéknapon pedig 31-26 arányban a KSZSE-től kaptak ki. Ezek alapján mindenképpen érdemes lehet odafigyelni a csapatra, akik eddig átlagban 27 góllal megszórták eddigi ellenfeleiket – ebben leginkább Farkaszinszki Zita és Mariann jeleskednek.

„Mindenképpen nehezebb meccset várok, mint a Makó ellen. Az előzetes felmérések alapján a Gyomaendrődöt erősebb csapatnak tűnik. Másrészt idegenben játszunk, Békés megyében, azért az sosem egyszerű. Biztos, hogy nehéz meccs lesz, természetesen nem becsüljük le őket. Nekünk pont ezeken a mérkőzésen idegenben azok, amelyeken rettentő fontos megszereznünk a két pontokat, hogy elérjük a céljainkat.” – nyilatkozta Dankó Ervin vezetőedző.

A tréner Nagy Emese és Klemm Kata játékára úgy tűnik még nem számíthat, mindkét játékos sérüléssel bajlódik és várhatóan csak a lelátóról tudják majd biztatni társaikat.

A találkozó október 13-án, 16 órakor kezdődik a gyomaendrődi városi sportcsarnokban.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top