Gőzerővel edzenek a HLKC-s csajok

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 08.
 
 
Gőzerővel edzenek a HLKC-s csajok

A héten már magasabb fokozatra kapcsolt a Hódmezővásárhelyi LKC. Az NB II-es bajnokságra készülő vásárhelyiek napi több edzéssel és hamarosan edzőmeccsekkel hangolnak a szeptemberben rajtoló szezonra.

Augusztus elején, mondhatni könnyedebb, amolyan ráhangoló fokozatban kezdte meg az edzésmunkát a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club felnőtt csapata. Azóta viszont a munka már nem jellemezhető a „fenékig tejfel” kifejezéssel. Augusztus 6-tól már napi több edzéssel készülnek a lányok, futás, kondi és labdás feladatok is szerepelnek a programban.

Augusztus 14-től pedig edzőmeccsek egészítik majd ki a munkát. Az ellenfelek között NB I/B-s és NB II-es ellenfelek is szerepelnek. A tervezett nyolc gyakorló meccsből kettőt játszik a Balogh Imsi Sportarénában az együttes.

Mutatjuk a menetrendet:

Augusztus 14., 17.30 Szeged Városi spcs.
Szeged KKSE (NBI/B) - HLKC

Augusztus 16., 18.30 Hódmezővásárhely
HLKC - FKSE Algyő (NBI/B)

Augusztus 22., 18.30, Gyula
Gyula (NBII) - HLKC

Augusztus 29., 17.45 Makó
Makó (NBII) - HLKC

Augusztus 31., 17.30 Pécs
PEAC (NBII) - HLKC

Szeptember 1., 17.00 Kozármisleny
Kozármisleny (NBI/B) - HLKC

Szeptember 4., 18.30 Hódmezővásárhely
HLKC - Csorvás (NBII)

Szeptember 6., 18.30 Algyő
FKSE Algyő (NBI/B) - HLKC

A csapat alapos változáson esett át az előző szezonhoz képest. A kispadon Dankó Ervin vette át a stafétát, akinek Dobos József segíti a munkáját. A gárdából pedig többen is távoztak, Herceg, Mihajlov, Veress, Lovistyék, Szepesi és Deák is máshol folytatja.

Az érkező oldalon egyelőre három név szerepel. Szabó Patrícia és Lukács Nóra a Kézilabda Szeged SE-től, míg Balogh Vanessza Szarvasról érkezik Vásárhelyre. A felkészülési időszakban azonban még újabb játékosokat igazolhat a klub.

A csapat várhatóan szeptember közepén kezdheti a bajnokságot, az NB II Dél-Keleti csoportjának menetrendjét azonban még nem sorsolták.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top