Fontos győzelmet aratott a HVSC Szolnokon

 
Szerző: Rókus Ákos, 2018. május 02.
 
 
Fontos győzelmet aratott a HVSC Szolnokon

A váci, 10-13-as győzelem után egy újabb fontos összecsapás várt a vásárhelyi vízilabdásokra. Bertók Gyula tanítványai Szolnokon is hozták a kötelezőt, így komoly lépést tettek a bennmaradás felé.

A férfi OBI/B 15-20. helyért történő rájátszásának második fordulójában a sereghajtó Dózsa otthonába látogatott a HVSC csapata. Nehezen kezdődött a mérkőzés a vendégek számára, az első negyedet követően 1-0-s hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Ezt követően a vásárhelyiek percei következtek, a második negyedet 0-4-re nyerték Hajdúék. A harmadik negyedben egy gólra is felzárkózott már a szolnoki alakulat, azonban Bertók Gyula edzőnek sikerült rendeznie a sorokat, és zsinórban 3 gólt szerezve már 3-7-re is elhúztak. A Tisza-partiaknak csak egy szépítő találatra futotta, így összességében megérdemelten, a fegyelmezett védekezésnek és a jó kapusteljesítménynek köszönhetően nyert 4-7 arányban a HVSC.

 

„Petőfi Sándor Tiszánál című versét idézhetem: Boldog órák szép emlékeképen, Rózsafelhők úsztak át az égen. Múlt héten a Dunánál, most a Tiszánál... Szeretem Magyarország folyóit” – értékelte a két győzelmet dr. Bertók Gyula.  

 

Szolnoki Dózsa – HVSC 4-7 (1-0, 0-4, 2-1, 1,2)

HVSC: ÚJHÁZI (kapus), BELEON, Barna, Gundl, Werner 1, HAJDÚ 1, Markó, Harangozó, DR. NÁDASDI G. 2, TAR 2, DR. VÍGH Cs. 1, Katona, Könyves Benkő.

Kiállítás cserével: Könyves

 

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top