Erősödtek a magyar – ukrán sportbarátságok

 
Szerző: Soós Kata , 2018. május 27.
 
 
Erősödtek a magyar – ukrán sportbarátságok

A hétvégén rendezték az I. Kerekes János emlékversenyt Hódmezővásárhelyen. Az éppen fél éve létező Boxing Gym szervezésében megvalósuló rendezvényen magyar és ukrán válogatott ökölvívók léptek a szorítóba.

A nagyszabású bokszgálán először az edzőmeccseken izgulhattunk, ezeken már előfordultak olyan menetek, amely elővetítette, hogy az öklözőknek van helye a sportágban. Ide, a hódmezővásárhelyieken kívül több csapat is meghívást kapott. Érdekesség, hogy lányok is ringbe léptek, Kovács Fanni (Boxing Gym) például addig ütötte ellenfelét, amíg az vérző orral majdnem a földre került.  

A hódmezővásárhelyiek között is találunk válogatottakat. Kovács Pál meccsén izgulhattunk, de Rácz József is kiosztotta az ukránoknak a pofonjait. A nap legizgalmasabb része természetesen a válogatott játékosok ringbe lépése volt, ahol azért sokszor lendült ukrán kéz a magasba az eredményhirdetés közben. Azonban Bánvölgyi Róbert, a Boxing Gym vezetője szerint ez a sikeres verseny előrevetíti, hogy a későbbiekben is lesz hasonló verseny, az év vége körül szeretnének egy országos serdülő vagy junior versenyt Hódmezővásárhelyre hozni.

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top