Elkezdődött a kemény munka a HSÚVC fiataljainál

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. augusztus 29.
 
 
Elkezdődött a kemény munka a HSÚVC fiataljainál

Gőzerővel készülnek az őszi idényre Bán Sándor tanítványai. 

A nyári pihenőt követően augusztus 27-én, hétfőn kezdték el a felkészülést az őszi szezonra a NICS-HSÚVC fiatal úszói. Bán Sándor tanítványai - név szerint Batta Orsolya, Dohányos Annamária, Kerecsen Gerle, Szabó Orsolya, Szőke Zita, Zaka Maja, Pertich Zsombor, Matejdesz Máté, Márki Zalán és Süli Ákos - rendületlenül róják a hosszokat a Gyarmati Dezső Sportuszodában, emellett edzőtermi tréningeket végeznek, és edzőjüktől mentális, motivációs felkészítést is kapnak. 

 

"Elégedett vagyok eddig a látottakkal, mindenki nagy elszántsággal vetette bele magát a munkába" - fogalmazott Bán Sándor. "Szeptemberben már versenyezni fog a csapat, emellett edzőtáborba is utaznak páran. Az idei esztendő két nagy fő célja az októberi, budapesti rövidpályás-világkupa, ahol az erős, nemzetközi mezőny ellenére tervezünk valamilyen formában indulni, valamint a novemberi, százhalombattai rövidpályás országos bajnokság, ahol szintén lehet keresnivalónk."

 

A HSÚVC és a vásárhelyi sport számára remek hír, hogy felnőtt kiválóságuk, az idei glasgow-i Európa-bajnokságon két számban is döntős Szilágyi Csaba továbbra is a klubnál folytatja pályafutását. 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top