Elindult az Oldalvonal - A hódmezővásárhelyi sportoldal

 
Szerző: Rókus Ákos, 2018. március 23.
 
 
Elindult az Oldalvonal - A hódmezővásárhelyi sportoldal

Ezen a héten elindult az első hódmezővásárhelyi sportoldal, az Oldalvonal.hu

Szurkolók ezrei emlékeznek nosztalgiával a legendás hódmezővásárhelyi csapatokra és egyéni sportolókra. Roskadásig megtelt lelátók előtt menetelt a HMSE a 70-es években, a Kossuth tornaterme és a Hódtói Sportcsarnok is visszhangozta a vásárhelyi kosarasok győzelmeit, igazi oroszlánbarlangnak számított a város a női kézilabda történelmében, és a vízilabdázók is máig emlékezetes szezonokat töltöttek az első osztályban. Olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, korosztályos válogatott egyéni sportolók is küzdöttek a városban, és vitték tovább Hódmezővásárhely hírnevét. Azét a városét, ahonnan soha nem kopott ki a sport szeretete.

 

Ez a felismerés vezetett bennünket arra, hogy a vásárhelyi sportélet hagyományait továbbörökítve létrehozzuk az Oldalvonal.hu szerkesztőségét. Célunk, hogy tovább népszerűsítsük ezt a tevékenységet, amely sokak szerint csak egy játék, de nekünk, rajongók számára sokkal több annál. Életforma, mely kitartásra, küzdelemre és lovagiasságra ösztönöz, közösséget formál és nevel.

 

Napról napra friss hírekkel, érdekességekkel, összefoglalókkal, fotó- és videóbeszámolókkal jelentkezünk majd minden témából, ami Vásárhely sportjával kapcsolatos.

 

Vásárhelyi Szurkolók, tartsatok velünk!

 

Hajrá, Hódmezővásárhely!

 

Bornemissza Péter

Nagy Benjámin

Szeri Csaba

Rókus Ákos


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top