Egyéni csúcsok dőltek a Vidék Openen

 
Szerző: Soós Kata , 2018. május 01.
 
 
Egyéni csúcsok dőltek a Vidék Openen

A hétvégén rendezték meg Budapesten a Vidék Open-t, ahol a Hód Úszó SE versenyzői derekasan helytálltak. Ádándi-Kiss Gyula és Csókay Miklós versenyzői megilletődve szálltak vízbe, de jól teljesítettek, saját csúcsaikat döntögették.

Rauch Robi egyéni csúcsot úszott 800 méter gyorson, 400 gyorson azonban 3 másodpercet rontott. Barna Máté 200 méter mellen javított, 100 méter mellen rontott egy keveset. Nagyjából 50 %-os teljesítményt nyújtottak.

Csókay Miklós csoportjából hárman vett részt a versenyen. Korsós Katalin, Tésik Zsófia és Tót Emma.  Rendhagyó módon az idén, a Duna Aréna adott otthont az Országos Vidék Bajnokságnak. Ebben a nagyon szép és modern uszodában, mindenki örömmel versenyzett. Most először úsztak a gyerekek a Duna Arénában, ahol a Világ Bajnokságot rendezték. Nagyon megilletődve szálltak vízbe a hatalmas uszodában.  Mindenki 3 versenyszámban indult, összesen 9 szer álltak rajtkőre a Hódok. Öt egyéni csúcs született. Korsós Katalin 100 gyorson és 200 vegyesen, Tót Emma 200 mellen és 200 vegyesen, míg Tésik Zsófia 200 vegyesen ért el egyéni csúcsot.

A Következő verseny a Gyarmati Kupa lesz a vásárhelyi uszodában.

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top