Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client1/web34/web/admin/config/config.php on line 14
Eddigi legnehezebb meccsére készül a HLKC ~ Oldalvonal - a vásárhelyi sportoldal

Eddigi legnehezebb meccsére készül a HLKC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. november 15.
 
 
Eddigi legnehezebb meccsére készül a HLKC

A bajnokaspiráns Gyulával találkozik szombaton a Hódmezővásárhelyi LKC. Az NB II Dél-keleti csoportjának rangadóján két veretlen együttes feszül egymásnak, az esélyek a hazaiak mellett szólnak, de nem kérdés, hogy bízunk a meglepetésben!

Hét fordulót követően hibátlan a Hódmezővásárhelyi LKC mérlege az NB II Dél-keleti csoportjában. A lányok legutóbb a Csorvási SK-t fektették két vállra, szombaton azonban minden eddiginél komolyabb ellenféllel nézhetnek szembe Ádász Diáék. A célállomás Gyula, az ellenfél pedig szintúgy veretlen, ráadásul ők már 9 meccsen vannak túl.

„A Gyula tűnik bajnokság a legerősebb csapatnak, rettentő rutinos játékosok alkotják. Azt gondolom, hogy két különböző stílus fog összecsapni. A mi fiatalabb és esetleg dinamikusabb csapatunk fog játszani egy rutinos, minden hájjal megkent, rutinos játékosokkal felálló csapattal. Nem lesz egyszerű a dolgunk. Ha a realitást nézem, főleg, hogy a Gyula hazai pályán játszik, akkor mindenképpen ők az esélyesebbek” - fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

A gólerős gyulaiak 310 gólnál tartanak, ezek megszerzésében Szabó Renáta és Lukoviczki Beáta jeleskedett leginkább. Utóbbi játékos leginkább a hetesek értékesítésével tornázta fel a szóban forgó mutatót. Igaz ezen a téren a vásárhelyiek mutatója sem rossz. Hét meccsen 226 gólt vágtak Dankó Ervin lányai. Az átlagot vizsgával ebben a mutatóban a Gyula egy kicsivel erősebb a Vásárhelynél 34,5 gól/meccs a hétvégi házigazda mérlege, a vásárhelyi 32,2 meccsenkénti gólátlaggal szemben.

Viszont, ha maradunk a statisztikai elemzésben, akkor a kapott gólok számában a HLKC jobbnak mutatkozik. Az Ádász és Áncsán őrizte kapuban elsüllyesztett gólátlag 20,7. A Gyula esetében a kapott gólátlag 24,7. Persze ezek az érdekességek, a rutin mindenképpen a Gyulasport mellett szól. A bajnokaspiráns csapat nagyon elemében van, ám butaság volna a részükről leírni a Vásárhelyt. A lányok már több alkalommal bizonyították, hogy mire képesek az idei szezonban. Bízunk benne, hogy most is valami hasonlóra van kilátás és az oroszlán bajsza nem marad érintetlen.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top