Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client1/web34/web/admin/config/config.php on line 14
Döcögősen indult, végül simán meglett a két pont ~ Oldalvonal - a vásárhelyi sportoldal

Döcögősen indult, végül simán meglett a két pont

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. november 26.
 
 
Döcögősen indult, végül simán meglett a két pont

A hazai pályán megszokottakhoz képest kicsit döcögősebben kezdte az Újkígyós elleni meccsét a HLKC, azonban végül simán hozták a kötelezőt Dankó Ervin lányai.

Kicsit kapkodóan kezdtek a szombati találkozón a hazaiak. Ebben talán az előző, Gyula elleni meccsen elszenvedett, szezonbeli első vereség is szerepet játszott, igaz alig 10 perc alatt sikerült rendezni a sorokat és fokozatosan átvette az irányítást a Vásárhely. Ennek ellenére az első harminc perc során a védekezés nem volt tökéletes, a támadások viszont ültek és ebben már ekkor is erősebb volt a HLKC, igaz a 4-5 gólos előnynél nem igazán sikerült jobban elszakadni a vendégektől. A 24. percben, 20-16-nál Dankó Ervin időt kért, amivel úgy tűnt sikerül felrázni a lányokat. A maradék bő 5 percben sikerült kicsit tovább növelni az előnyt.

Igazi nagy változás viszont a fordulás után állt be a HLKC játékában. Áncsán Fanni is egyre magabiztosabb lett a kapuban, a védelem is jól tette a dolgát, a támadások pedig továbbra is javarészt gólokkal zárultak. Ezzel szemben az Újkígyós játékában több lett a pontatlanság, amiben talán az is szerepet játszott, hogy a vendégek kispadján mindösszesen két cserejátékos foglalt helyet.

A HLKC mondhatni folyamatosan őrülte fel ellenfelét. A 43. percben már tíz volt közte és habár ebből egy-egy apróbb fellángolás erejéig tudott faragni a vendégcsapat, lehetett sejteni, hogy a vásárhelyi pontszerzés nem forog veszélyben

Ebben pedig nem is kellett csalatkozni, végül 16 gólos előnnyel vághatták zsebre a két pontot a vásárhelyiek.

Külön öröm, hogy Ötvös Netti személyében újabb vásárhelyi játékos is bemutatkozási lehetőséget kapott a felnőtt csapatban, ráadásul Netti gólt is tudott szerezni a találkozón.

NB II Dél-keleti csoport, 9. forduló

Hódmezővásárhelyi LKC – Felföldi István SE 43-27 (23-17)

 

HLKC- Felföldi István SE


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top