Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client1/web34/web/admin/config/config.php on line 14
Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények ~ Oldalvonal - a vásárhelyi sportoldal

Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények

 
Szerző: Bornemissza Péter, 2018. augusztus 19.
 
 
Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények

A vásárhelyi bokszegyesület szegedi szereplése már a szombati napot tekintve is igen sikeresnek mondható. És még csak most jön a vasárnap.

A szegedi RakpartFeszt kísérőrendezvénye a kétnapos, öt nemzet részvételével szervezett ökölvívó torna, a Fesztivál Kupa, szombaton délután vette kezdetét. Erre a Boxing Gym Vásárhely tíz sportolót nevezett. Szombaton Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó felügyelete alatt minimum vizsgát tett Bogár Tamás, aki egyedül sorolta fel az ökölvívó olimpikonokat.

A szombaton ringbe lépők közül Ajtai Attila és Ajtai Andor bronzérmet szereztek, igen kemény küzdelmek után. Rácz József döntőt bokszolt, ahol a fél perc után ellenfele segítői bedobták a törülközőt, így gyorsan meglett az aranyérem. Rónyai Roland kiütötte ellenfelét, így a vasárnapi versenynapon akár döntőt is bokszolhat. Mellette még vasárnap délután lép szorítóba Kovács Fanni és Atyimov Tamás. Bemutató mérkőzést bokszol Bogár Tamás és Tóth Niki.

 

Forrás: Boxing Gym Vásárhely/Szombat Mihály


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top