Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client1/web34/web/admin/config/config.php on line 14
Békatalálkozóra utaznak a Hódok ~ Oldalvonal - a vásárhelyi sportoldal

Békatalálkozóra utaznak a Hódok

 
Szerző: Soós Kata , 2018. június 15.
 
 
Békatalálkozóra utaznak a Hódok

Június 16. - án Budapesten a Tüske uszodában tartják a legkisebbek versenyét a Békatalálkozót. A versenyen több száz „béka” szokott rajtkőre állni, köztük olyanokkal, akik még csak az idén kezdték el a versenyt, vagy csak egy éve űzik ezt a sportot. A Hód Úszó Se tagjai is elutaznak, összesen öten ugranak medencébe a versenyen.

 A 2010 és 2011 - es születésű versenyzők az 50 méteres számokban, minden úszásnemben, valamint 100m gyorson és 4X50méteres váltókban mérhetik össze erejüket. A Hódok 5 versenyzővel, 14 rajttal képviseltetik magukat a megmérettetésen. A verseny jó felkészülési és felmérési állomás lesz a június 30.-án Hódmezővásárhelyen rendezendő Béka Derbyre. A vásárhelyieket Szabó Marcell, Lénárt Imre Bálint, Nagy Olivér, Tóbiás Endre, Kozma Jázmin képviseli, 13 egyéni és 1 váltó számban. A gyerekeket edzőjük Bajusz Andi kíséri el.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top