Az Iváncsa érkezik a városi stadionba

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 12.
 
 
Az Iváncsa érkezik a városi stadionba

Vasárnap újabb hazai mérkőzést játszik a HFC NB III-as felnőtt csapata. Huszár Gergőék az Iváncsát fogadják a stadionban.

Két pont nélküli meccset követően Fejér megyei vendégeket fogad a stadionban a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as felnőtt csapata. A Szűcs-tanítványok továbbra is első győzelmükre vadásznak, azonban nincsenek könnyű helyzetben. Az elmúlt két meccsen 9 gólt kapott a gárda, a formálódó és többségében fiatal, még kevésbé rutinos játékosokból álló együttes az Iváncsa pontszerző szériájába rondítana bele.

A vendégek ugyanis elmúlt három meccsükből kettőt nyertek – a Kecskemétet és a Paks II-t győzték le – egy alkalommal pedig ikszeltek – a Dabas ellen.

A történet azonban talán nem lehetetlen, ezt példázhatja az is, hogy a második fordulóban a Makó FC 1-0-ra elcsípte az Iváncsát és szeptemberben az újonc Taksony SE is felülmúlta őket.

„Szeretnénk már megszerezni az első győzelmünket, főleg abban a tudatban, hogy most a stadion november-decemberig úgy néz ki, hogy megmenekült. Egyelőre tudunk készülni és edzeni. Rossz volt fejben a srácoknak, hogy minden napunk azzal telt, hogy meddig tart ez a dolog, mi lesz velünk. Ez most egyelőre úgy néz ki elmúlt a fejünk fölül. Az Iváncsa tavaly a várakozásokon felül szerepelt, az első évük volt és sok minden jól sült el. Most nem jól indultak, de szerencsétlenségünkre most már úgy néz ki, hogy kiegyenesedtek. Ettől függetlenül mi természetesen meg szeretnénk szerezni hazai pályán az első győzelmünket, ami azért nem lesz egyszerű” – nyilatkozta Szűcs Róbert vezetőedző.

A Hódmezővásárhelyi FC – Iváncsa KSE mérkőzés október 14-án, vasárnap 14:30-kor kezdődik a városi stadionban.

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top