Az első hazai bajnokira készül a Kosársuli

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. október 02.
 
 
Az első hazai bajnokira készül a Kosársuli

Ismét a Hódtóiban a vásárhelyi csapat!

Október 6-án, szombaton 18 óra 30 perckor ismét hazai környezetben lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli: az NB I/B Zöld csoportjának harmadik fordulójában az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

 

A két csapat nagyon jól ismerheti egymást, hisz az előző idényben ötször játszottak egymás ellen: az alapszakaszban egy 86-74-es és egy 91-88-as Kosársuli-győzelmet követően a playoff párharcban előbb 91-82-re nyertek a kisalföldiek, majd „helyretette” a világ rendjét a vásárhelyi gárda, és két sikerrel behúzta a külön csatát.

 

Nyáron kissé átalakult a győriek kerete, ráadásul edzőt is váltott a klub, immár Kozma Tamással veszik fel a kesztyűt. A bajnokság első fordulójában fontos győzelmet arattak a DEAC U23 otthonában, majd hazai pályán szenvedtek súlyos, huszonkilenc pontos vereséget a Bajától.

 

A Kosársuli ezzel szemben két kiváló végjátéknak köszönhetően Salgótarjánban és Tiszaújvárosban is diadalmaskodni tudott, így egyértelműen esélyesként várja Tóth Tamás legénysége a szombati ütközetet.

 

Szombaton 18 óra 30 perckor a Hódtói Sportcsarnokban Vásárhely-Győr rangadó, előtte 16 órától az U20-asok meccselnek. Hajrá, Kosársuli!

 

A találkozóra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

 

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top