Az Alvajárók meglepték az álmosan kezdő Hódokat

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. szeptember 03.
 
 
Az Alvajárók meglepték az álmosan kezdő Hódokat

A hétvégén megkezdődött az NB II-es baseball bajnokság alsóházi rájátszása. A Hódmezővásárhely Beavers idegenben kezdett a Szentendre Sleepwalkers otthonában.

Érdekesen alakult a Hódok sorsa a hazai NB II-es baseball bajnokság alapszakaszában. A csapat az 5. helyet szerezte meg, így a rájátszást az alsóházban kezdhették meg. Ugyanakkor a tabellán a harmadik, negyedik és ötödik csapatnak is 6 nyert és 4 vesztett mérkőzése volt - a pontokat tekintve viszont a rangsorban a Beavers állt a legrosszabbul.

A csapat az elmúlt hétvégén így az alsóházban, az alapszakaszt az utolsó helyen záró Szentendre otthonába látogatott. Talán a korai, délelőtti kezdés nem volt szimpatikus a vendégek számára, de nem sikerült jól kezdeniük. Az Alvajárók hamar 9-0-ra húztak el, a Hódok pedig az utolsó inningekben kezdtek ébredezni, akkor kezdtek el jönni a pontok. Idő viszont a meccs megfordítására már nem volt, csak a szépítésre futotta az erőből.

A rájátszás ezen mérkőzése két nyert meccsig tart, így szeptember 8-án, szombat délelőtt már a Szentendre jön vendégségbe Hódmezővásárhelyre. Amennyiben a Hódoknak sikerült nyerniük, úgy a gárdák rögvest lejátsszák a harmadik egymás elleni meccsüket is, eldöntve a végső győzelem sorsát.

A másik ágon a Debrecen Tigers a MAFC Rangers csapatával játszott, azon a csörtén sima, 31-16-os debreceni győzelem született.

NB II-es baseball bajnokság, rájátszás az 5-8. helyért

Szentendre Sleepwalkers - Hódmezővásárhely Beavers 11-7


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top