Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól

 
Szerző: Varga Lilla, 2018. június 18.
 
 
Aranyak, ezüstök és sikeres minimum vizsgák a vásárhelyi bokszolóktól

A negyedik Gönczi Róbert Ökölvívó Emlékversenyen járt a hétvégén a Boxing Gym Vásárhely.

A kemény felkészülés és edzés után várva várt megmérettetéshez érkeztek a Boxing Gym Vásárhely fiataljai, akik szombaton és vasárnap a Helvécián megrendezett negyedik Gönczi Róbert Ökölvívó Emlékversenyen próbálhatták ki magukat, foglalta össze egyik mesterük Kecskeméti Imola és a küldöttséget elkísérő Bánvölgyi Róbert elnök. A vásárhelyi öklözők egy része sikeres minimum vizsgát is tett a verseny előtt.

 

Az első versenyző Nagy Józsi volt, aki bemutató mérkőzést vívott és ügyesen szerepelt, legyűrte ellenfelét, de eredményhirdetés ebbe a kategóriában nem volt.  Serdülőben Ajtay Attila 62 kilogrammban ezüstéremmel tért haza, ifiben Tóth Niki aranyat hozott el. Rónyai Roli egy nagyon erős versenyzővel került össze a döntőbe kerülésért. Az első menetben még nem igazán találta a helyét, de hatalmasat küzdött, a második és harmadik menetben már felülkerekedett ellenfelén, de pontozással sajnos kikapott és nem került a döntőbe. Horváth Zoltán 91 kilogrammban döntőt bokszolt, mindhárom menetet egyértelműen uralva aranyérmet szerzett.

 

A csapatot Kecskeméti Imola, Krucsai Zsolt, Kovács Gábor és Tóth Károly Zsolt készítette fel. Viszonylag fiatal egyesületként, az első megmérettetések egyikeként a mutatott teljesítményt nagyszerűnek értékelték a mesterek, akik a későbbiekben még több versenyt, mérkőzést és természetesen még több aranyérmet szeretnének tanítványaiknak.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top