A záróforduló rangadóját rendezik Vásárhelyen

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. június 01.
 
 
A záróforduló rangadóját rendezik Vásárhelyen

Zárulnak a 2017-18-as szezon megyei I. osztályú küzdelmei a hétvégén. Az utolsó játéknap rangadóját Vásárhelyen rendezik.

Június 2-án, szombaton a Tiszasziget SE érkezik Hódmezővásárhelyre, a megyei élvonal utolsó fordulójában. A mérkőzés ráadásul több szempontból is érdekes.

Nem elhanyagolható tény, hogy a Tiszasziget győzelmének esetében bajnokavatás történhet a városi stadionban. Bernáth Péterék ugyanis ebben az esetben pontszámban pont beérnek a jelenlegi listavezető Algyőt, az egyenlő pontszámból viszont ők jönnének ki jobban, eggyel több győzelmük bajnoki címet jelentene. Ez azért is izgalmas, mert a Tiszasziget korábban még nem nyerte meg a megyei I. osztályt – történetük legjobb eredményét könyvelhetnék el. Az Algyő már nem játszik több mérkőzést.

A HFC II. szempontjából viszont kis szerencsével akár bronzcsata is lehet a szombati. A Vásárhely három ponttal marad el a bronzot érő helyen álló Csongrádtól, ha viszont a HFC győz, akkor beérik őket és szintén több győzelmüknek köszönhetően érmes helyet szerezhetnek. A helyzet viszont nem olyan egyszerű, mint a Tiszasziget esetében. A Csongrád ugyanis a hétvégén meccsel, hazai pályán az UTC-t fogadják. Ez a meccs, ha a papírformát nézzük, akkor kötelező csongrádi győzelmet hozhat – ráadásul az újszegediek tavasszal nem igazán borították azt a bizonyos papírformát, persze sosem késő.

Az előzetes várakozások alapján a Tiszasziget egyértelműen győzni jön Vásárhelyre, amihez azonban a Vinnai István és Bacsa Zsolt által irányított gárdának is lesz egy-két szava. A kék-sárgák becsülettel szeretnék befejezni a szezont és szintén győzelemmel búcsúznának a szurkolóiktól.

Nem kérdés, hogy nagy csatát és komoly izgalmakat hozhat a meccs, amelyet információink szerint a stadion centerpályáján rendeznek, szombaton 17 órától.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top