A vásárhelyiek a legfiatalabbak a megyében

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 21.
 
 
A vásárhelyiek a legfiatalabbak a megyében

Na persze, nincs új a nap alatt, a HFC-fakó tavaly is rendkívül fiatal gárdával vágott neki a szezonnak és kis híján a dobogón végeztek.

A megyei élvonalban ismét a hódmezővásárhelyi csapat számít átlagéletkorát tekintve a legfiatalabbnak. A Csongrád Megyei Stoplis készített egy statisztikát arról, hogy milyen átlagéletkorú kezdőtizenegyeket küldtek a pályára az edzők.

Nem meglepetés, hogy a Makó II. és a HFC II. dolgozik a legfiatalabb labdarúgókkal - a rangsorban a Vásárhely azonban még a Makót is bőven körözi.

A Bacsa-Vinnai kezdő átlagban 19 éves volt - a legfiatalabb a 16 éves Győrfi Dominik volt, aki fiatal kora ellenére már az előző kiírásban is megmutatta magát a felnőttek között, két gólt is szerzett.

A rangidős pedig Brizik-Bodrogi István volt a maga 23 évével, aki gólt is szerzett - a labdarúgó az előző szezont Mártélyon töltötte, most azonban visszatért nevelőklubjához.

Ne feledjük, a vásárhelyiek az elmúlt szezonban is meglehetősen fiatal csapattal vágtak neki a szezonnak, akkor a 22 éves Bartyik Roland volt a legidősebb kerettag, az együttes pedig még a bajnoki címre is esélyes volt, végül azonban a negyedik hellyel kellett beérniük.

A csapat augusztus 26-án, az UTC 1913 ellen mutatkozhat be a hazai pályán.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top