A Szentesi Kinizsi érkezik Vásárhelyre

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. szeptember 08.
 
 
A Szentesi Kinizsi érkezik Vásárhelyre

Szombaton a Szentesi Kinizsi felnőtt csapatával játszik bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhelyi FC II. a megye élvonal 4. fordulójában.

Szeptember 8-án 16:30-tól a Szentesi Kinizsivel mérkőzhet a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. A bajnok legfiatalabb átlagéletkorú gárdájának felemásan kezdődött a szezon, igaz a sorsolás sem alakult a legkönnyebben. Az első fordulóban Algyőn szenvedett a gárda 3-1-es vereséget, majd az UTC-t sikerült könnyedén, 3-0-ra verni, a legutóbbi fordulóban azonban a Tiszasziget vett revanst az elmúlt szezonbeli bajnoki címfosztásért.

A Szentes viszont még veretlen az idei kiírásban. A nyitó fordulóban a Röszkét sikerült legyőzniük, majd a másik újonc Székkutassal gólgazdag, 3-3-as döntetlent játszottak. Az előző játéknapon viszont Kiskundorozsmáról sikerült pontokat rabolniuk a Némethy legényeknek.

A felnőtt csapatok meccsét megelőzően 14:30-tól a Vásárhely és Szentes U19-es csapatai is egymással meccselnek. Ebben a kiírásban három meccsen három győzelem a HFC-s fiúk mérlege.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top