A megyében indulhat a HFC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. június 19.
 
 
A megyében indulhat a HFC

Nem sokon múlott, hogy a zöld asztalnál született döntéseket követően esetleg mégis az NB III-ban folytassa a HFC. Azonban csak két csapat lépett vissza az indulástól, ami kevésnek bizonyult.

Az NB III Közép csoportjának 14. helyét szerezte meg a szezon végén a Hódmezővásárhelyi FC. Ezzel eldőlni látszott, hogy a kék-sárgák búcsúznak a harmadosztály küzdelmeitől. Egyetlen szalmaszálként mindösszesen annyi esélye maradt a klubnak, hogy esetleg legalább három csapat lép vissza az osztálytól. Nem így történt.

Az NB III-as nevezési határidő június 18-án járt le, a csfoci.hu információ szerint pedig csak két csapat nem vállalta a küldetést. Az MTK II. és a Sopron lépett vissza, ergo két csapatnak kell beugrania a megüresedett helyekre. A HFC-t pedig pont két klub előzi meg a feltöltési szabályzat alapján. Így aztán a Vásárhely éppen, de lemaradt erről a lehetőségről.

A HFC jó eséllyel vállalta volna az NB III-as indulást, ám a két visszalépő azt jelenti, hogy hiába minden, a kék-sárgák a következő szezont a megyei élvonalban kezdhetik meg.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top