A Kecskemét érkezik városi stadionba

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. szeptember 01.
 
 
A Kecskemét érkezik városi stadionba

Az újonc Kecskemét lesz vasárnap a Hódmezővásárhelyi FC vendége az NB III Közép csoportjának 5. fordulójában.

Újabb hazai mérkőzésre készül a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapata. Huszár Gergőék a bajnokságban újoncnak számító Kecskemétet fogadják szeptember 2-án 16 órától. A Magyar Labdarúgó Szövetség páratlan döntésének köszönhetően ezt a meccset és ezt követően az összes mérkőzést vasárnap játsszák az NB III-as csapatok

A két csapat idén már találkozott egymással, még a téli felkészülés során, akkor a Kecskemét számára jött ki jobban a lépés, persze most nem csak a gyakorlás, hanem három igazán fontos pont a tét.

A Kecskemét 2-1-1-es mérleggel áll a bajnoki tabella 5. helyén. Jól kezdtek a Bács-Kiskun megyeiek. Az első fordulóban a szintén újonc Taksonnyel ikszeltek, azt követően viszont meglepetésre 3-1-re verték a Dabast és 1-0-ra a Paksi FC II-t is sikerült legyőzniük. Az előző fordulóban csúszott be az első vereség, a Szentlőrinc SE ellen. Ami pedig a gólokat illeti. 4 meccsen öt találat és három kapot gól a KTE mérlege.

Kapott gólok számában a HFC sem rosszabb, sőt az elmúlt két meccsen Krnács Richárd kapuja érintetlen maradt. Ami nagyobb baj, hogy a szóban forgó két meccsen az aktuális ellenfelek kapuja sem rezdült. Hiába alakított ki mindkét meccsen helyzeteket, sőt ziccereket is a HFC, a befejezésekkel nem sikerült jól sáfárkodni. A helyzetet pedig tovább nehezítheti a Vásárhely számára, hogy a három csatárból már ketten sérültek. Rácz Dezső játéka kérdéses, Kovács Zsolt pedig szárkapocscsont törést szenvedett, így ősszel várhatóan nem lesz bevethető. Ennek fényében várhatóan valamelyest átrendeződhet majd a HFC kezdő tizenegye az eddigiekhez képest.

„Kecskemét és Vásárhely korábban is sok jó meccset játszott egymás ellen, mindkét csapat futball múlttal rendelkezik. Bízom benne, hogy a mostani mérkőzés is nagyon jó lesz és remélem sokan kilátogatnak a szurkolóink közül. Négy meccsből háromszor nem kaptunk ki. Pozitív ember lévén ennek örülök, de kellene az a pici gól, hogy átlendüljünk a holtponton, akkor ezek a meccsek győztes meccsként lesznek aposztrofálva” – fogalmazott Szűcs Róbert, a HFC vezetőedzője.

A pici gólra pedig valóban nagy szüksége volna a csapatnak, hiszen a vásárhelyiek első győzelmükre hajtanak a bajnokságban, ezt pedig nem is szeretnék tovább odázni.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top