A Honvéd II-vel meccsel vasárnap a HFC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 27.
 
 
A Honvéd II-vel meccsel vasárnap a HFC

Újabb nehéz meccs vár a Hódmezővásárhelyi FC-re az NB III Közép csoportjában. Ez alkalommal fővárosi ellenfél érkezik a városi stadionba.

Habár a SZEOL SC ellen egészen jól tartotta magát az elmúlt héten a HFC, gólt szerezniük nem sikerült, a hazaiak pedig egy kétes szituációt követően vezetést szereztek. Maradtak a pontok Szegeden.

Október 28-án vasárnap pedig már a Budapest Honvéd II. ellen folytatódik a bajnokság a kék-sárgák számára. Ez a csörte sem ígérkezik könnyűnek. A honvéd fiataljai nem kezdték túl jól a szezont, az elmúlt öt mérkőzésükből viszont négyet nyertek, egyszer pedig ikszeltek, úgy tűnik Pisont István tanítványai kiváló formában vannak.

A statisztikákat vizslatva érdekes lehet, hogy 14 gólt szerzett a csapat és ugyanennyit kapott. Ebből Májer Milán, aki csereként már az NB I-es felnőtt csapatban is pályára lépett a szezonban, nyolcat vállalt. Legutóbb a Paks II ellen talált be.

Ezen adatokban vásárhelyi oldalon továbbra sincs sok örömteli tény. 20 kapott gól és mindösszesen 5 lőtt gól. A HFC legutóbbi hazai meccsen Huszár Gergő fejjel volt eredményes – az ő játéka azonban kérdéses, jó eséllyel nem lehet ott a pályán, ami nem is feltétlen a pontrúgásoknál, mintsem a védekezésben okozhat fejtörést.

A találkozó 13:30-kor kezdődik a városi stadionban október 27-én. Ne feledd, az óraátállítást!


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top