A Hód Úszó SE új elnökséget választ, így kiderülhet a fúzió lehetősége

 
Szerző: Varga Lilla, 2018. június 22.
 
 
A Hód Úszó SE új elnökséget választ, így kiderülhet a fúzió lehetősége

Ez idáig nem valósult meg a Hód Úszó SE és a Senior Úszó és Vízilabda Club egyesülése. Jelenleg ügyvezetőség irányítja a Hód Úszókat, miután mind az elnökség, mind a felügyelő bizottság lemondott, ez nagymértékben hátráltatta a fúziót. A Hód Úszó ma választ új elnökséget, akik remélhetőleg nem állnak majd az egyesülés útjába – hangsúlyozta Kenéz László, a HSÚVC elnöke.

Ha a Hód Úszó SE és a Senior Úszó és Vízilabda Club fúziója végbemegy, a teljes egyesülés a legjobb esetben is minimum 3-5 hónapot venne igénybe, ám addig is van lehetőség a közös munkára, ha erre mindkét fél részéről megvan a szándék. Annyi biztos, hogy a Seniorok előkelőbb helyen állnak a pontversenyben, hiszen 10-12-szer annyi pontot mondhatnak magukénak, mint a Hód Úszók.

 

„Írtam legutóbb is egy levelet, hogy a mai úszószabályzatok lehetővé teszik azt, hogy már most, akár közös színekben induljunk. Egészen pontosan a mi színeinkben, mert mi lényegesen többen vagyunk. Ez nem sérti a Hód Úszó érdekeit, nem sérti a Hód Úszó elérhető pontszámait, nem sérti a támogatási rendszerét, viszont, ha lehetséges, akkor ne vegyék el azoktól a versenyzőiktől a dobogót, vagy akár az első helyet, amelyet a mi sportolóinkkal együtt el tudnának érni, akár a váltószámokban is” – mondta Kenéz László, a HSÚVC elnöke.

 

Tavaly a legfiatalabb korosztályból edzőjével együtt mintegy félszáz sportoló igazolt át a HSÚVC-hez, amely jelenleg kétszáz fős tagságot számlál. 15-20 nagyobb gyerek pedig, akik már önállóan járnak edzésre és a versenysportra készülnek, szintén a Seniorokat választották. Emellett olyanok is járnak a Senior Úszó és Vízilabda Clubhoz edzeni, akik ennek ellenére továbbra is a Hód Úszó SE színeiben versenyeznek. A többek kivárnak, kíváncsiak az új elnökségre, illetve arra, hogy valóban megtörténik-e az egyesülés.

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top