A HLKC korosztályosai is készülnek az új szezonra

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 29.
 
 
A HLKC korosztályosai is készülnek az új szezonra

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club felnőtt csapata augusztus elsején kezdte meg a felkészülést a 2018/2019-es bajnoki idényre, de a klub háza táján természetesen az utánpótlás korosztályokban is megkezdődött a munka.

Az ifjúsági, serdülő és U14-es keretben dolgozó lányok augusztus 5. és 10. között Szeghalmon vettek részt egy edzőtáborban Beslin Anikó és Papp Mihály edzők vezényletével. Az egyhetes felkészülés során komoly terhelést kaptak a játékosok, napi 2-3 edzéssel hangoltak a szeptemberi bajnoki rajtra. Az edzőtábort követően pedig hazai fronton folytatódott a felkészülési, napi egy edzéssel és több edzőmérkőzéssel – írja a HLKC.hu oldal. Az ifi és serdülő korosztály tagjai Debrecenben kezdik a bajnokságot, az U14 I. osztályban pedig szeptember 16-án rendezik az első fordulót.

Az U13/U12 keret Székesi Fanni vezetésével készül, három hete edzenek a fiatalok, a futópálya és a sportcsarnok lett a játékosok második otthona. Számukra a Gyermekbajnokság szeptember 23-án rajtol – addig a játékelemek csiszolása, a technikai képzés szerepel az edzésprogramban, de természetesen a gyerekek felkészülési meccsekkel is „gyúrnak” a bajnoki kezdésre.

Farkas Lajos edző is augusztus eleje óta tart edzéseket a 2008/2009-es korosztály számára, akik szeptember végén kezdhetik meg a bajnokságot.

A legfiatalabbak (U8, U9, U10), a szivacs-kézilabdások szeptember 3-án kezdik az edzéseket Horváth Dorina és Gyarmati Nóra edzők irányításával. Számukra két helyszínen, a Szent István Általános Iskolában és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában tartanak edzéseket.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top