A Gyömrőt verték a HLKC utánpótlás csapatai

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 04.
 
 
A Gyömrőt verték a HLKC utánpótlás csapatai

Hazai pályán játszott újabb bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club serdülő és ifjúsági csapata.

A II. osztály Keleti csoportjában érdekelt együttesek a Gyömrővel mérkőzhettek, a lányokat pedig mindkét korosztályban fűthette a revans vágy is. Az őszi mérkőzéseken a Pest megyeieknek állt a zászló, a szerdai meccseken azonban jöttek a vásárhelyi pontok.

Az ifisták arattak könnyedebb győzelmet. Mindvégig sikerült dominálniuk a mérkőzésen, ami remek egyéni teljesítményekkel is párosulva két pontot és 8 gólos győzelmet ért a végére.

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 27-19 (16-11)
Ifjúsági II. osztály – 19. forduló
Jv: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán
Versenybíró: Csorba László
HLKC: Áncsán – Bálint 3, Blaskovics 4, Klemm 8, Kandó 2, Kovács 3, Tarján 3, Cs: Pataki, Ocsovszky 1, Rácz 2, Ötvös 1, Vörös, Földesi L.

Papp Mihály vezetőedző: “Fokozatosan sikerült növelni az előnyünket, így megérdemelt győzelmet arattunk.”

A serdülők számára azonban sokkal nehezebben alakult a meccs. Az esélyesnek ebben a korosztályban inkább a Gyömrő számított és ennek megfelelően úgy tűnt igazolják is a papírformát. A mérkőzésnek volt olyan periódusa, amikor 6 gólos volt a Pest megyeiek előnye. A lányok azonban egy percig sem adták fel és hatalmasat küzdve visszakaparták magukat a partiba. A hajrára már fej-fej mellett haladtak a csapatok, a végjáték pedig rendkívül izgalmasra sikerült. Az utolsó percben Kandó büntetőt hárított a vásárhelyi kapuban, a túloldalon pedig Berei révén értékesíteni sikerült a hétméterest. A nem mindennapi teljesítmény 2 pontot ért a serdülők számára.

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 18-17 (7-11)
Serdülő II. osztály – 19. forduló
Jv: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán
HLKC: Rácz (k), Kandó (k), Prikler 2, Földesi D. 2, Molnár, Nagy 2, Petróczi 3, Nagygyörgy, Berei 6, Bugnó 1, Őze, Konyecsni, Földesi B., Fazekas 2, Horváth O.

Beslin Anikó vezetőedző: “Nagy hátrányból állt fel a csapat. Egy pillanatra sem adták fel a lányok, és végül szép győzelmet arattunk a jó erőkből álló vendégcsapat ellen.”

Fotók: hlkc.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top