A Dabast már Vásárhelyen fogadhatja a HFC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 07.
 
 
A Dabast már Vásárhelyen fogadhatja a HFC

Jó hírünk van a futballbarátoknak. A Hódmezővásárhelyi FC úgy tűnik, mégis a vásárhelyi stadionban játszhatja hazai meccseit.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyezte, hogy a HFC NB III-as felnőtt csapata a vásárhelyi városi stadionban játssza hazai mérkőzéseit. Augusztus 18-án, az FC Dabas gárdáját így biztosan Hódmezővásárhelyen fogadhatják a kék-sárgák.

A csapat első hazai meccsét Makón volt kénytelen lejátszani, a fedett lelátó hiányában ugyanis a labdarúgó szövetség nem tette ezt lehetővé a vásárhelyi stadionban.

„Többször fordultunk kérelemmel az MLSZ felé, amiben Dr. Lázár János országgyűlési képviselő is segítségünkre volt. A szövetség végül engedélyezte a mérkőzéseket - mivel a stadion lelátójának előkészítése előrehaladott állapotban van. Így, amíg a beruházás meg nem kezdődik, addig a HFC NB III-as csapata a hazai meccseit a városi stadionban játszhatja” - tájékoztatta az oldalvonal.hu-t Horváth Zoltán, a klub elnöke.

A beruházás kapcsán a közbeszerzést már kiírták, így ha minden jól megy és ez eredményes lesz, akkor már szeptemberben megtörténhet a szerződéskötés a győztes kivitelezővel, ezt követően pedig megkezdődhet a beruházás.

Az építkezés idején Szűcs Róbert tanítványai ismét Makón, az Erdei Ferenc téri sporttelepen játszhatják majd hazai meccseiket. Tavasszal viszont minden bizonnyal ismét saját oroszlánbarlangjában csörtézhetnek a kék-sárgák.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top