A Cserkó ismét tarolt!

 
Szerző: Varga Lilla, 2018. május 17.
 
 
A Cserkó ismét tarolt!

Ez a tavasz újabb dicsőséget hozott a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégiumának. A művészetek után most a sportra került a hangsúly: 2018. május 11-13-án rendezték meg immár tizedik alkalommal Kiskunfélegyházán az AJKP-s diákok szokásos éves sportversenyét, a KOLIMPIÁT.

Az országos kollégiumi sporttalálkozóra 14 város kollégistái gyűltek össze, majdnem 300-an. A jeles évfordulóra való tekintettel a rendezvény felvonulással kezdődött Kiskunfélegyháza belvárosában, majd a Béke téren igencsak látványos össznépi flashmobbal ünnepelték a jubileumot.

 

A péntektől vasárnapig tartó sportrendezvényen a már hagyományosnak számító sportágak mellett (futsal, asztalitenisz, íjászat, streetball, zenés gimnasztika) idén újabb területen is megmérethették magukat a sportos kedvű diákok és tanárok: a X. Kolimpia szenzációja az ÚFRatlon (úszás-futás-rollerezés) és a kolimpikonok viadala (sor- és váltóverseny) volt.

 

Köszönhetően a felkészítő tanároknak (Fehér Zsolt, Gregus József, Kiss Pál, Kovács József) és a lelkes diákoknak a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégiuma oklevelekkel és érmekkel gazdagon megrakodva tért haza, sőt, most először (Kiskunfélegyháza, Hajdúböszörmény, Vásárosnamény és Törökszentmiklós után) az összesített pontversenyben is győzelmet arattak, elnyerve ezzel a vándorkupát.

 

Eredmények:

 

Íjászat csapatverseny I. helyezés (a csapat tagjai: Balog Ádám, Balog Dávid, Kékes-Szabó Tamara, Oszlács Dóra, Todoran Tamás, Tóth Fatima)

 

Fiú futsal I. helyezés (Balog Ádám, Balog Dávid, Pekker László, Romity Milán, Rutai Dezső, Vass Viktor, Vígh János)

 

ÚFRatlon csapat II. helyezés (Balog Dávid, Csík Vanessza, Fehér Zsolt tanár úr, Oszlács Dóra, Romity Milán, Rutai Dezső, Tóth Klaudia)

 

Asztalitenisz csapatverseny III. helyezés (a csapat tagjai Kékes-Szabó Tamara, Rontó László, Todoran Tamás, Tóth Gréta)

 

Lány futsal III. helyezés (Almási Mariann, Cseh-Szakáll Bianka, Csík Vanessza, Horváth-Sebők Renáta, Kékes-Szabó Tamara, Szécsi Viktória, Tóth Gréta, Tóth Fatima, Tóth Klaudia. Kékes-Szabó Tamara elnyerte a legjobb kapus címet is!

 

Kolimpikonok viadala III. helyezés (Almási Mariann, Cseh-Szakáll Bianka, Horváth-Sebők Renáta, Szécsi Viktória, Balog Ádám, Romity Milán, Rontó László, Todoran Tamás és Gregus József tanár úr)


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top