45 percig tartotta magát a HLKC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 19.
 
 
45 percig tartotta magát a HLKC

A bajnokaspiráns PC Trade Szeged KKSE csapatát fogadta a hétvégén a Balogh Imsi Sportarénában a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club. Úgy tűnt Herceg Rékáék akár meg is lephetik esélyesebb ellenfelüket, de a végén mégsem termett babér a hazaiak számára.

Az első játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok. A vásárhelyiek tartották a lépést a szegediekkel. A védekezés remekül működött és Ádász Diána is korrekt teljesítményt nyújtott a kapuban. A támadások már talán kevésbé muzsikáltak jól, hiszen ha egy kicsivel jobb a gárda helyzetkihasználása, akkor akár nagyobb előnybe is kerülhettek volna. Ennek ellenére a félidei 13-13 meglehetősen meggyőzőnek tűnt.

A fordulás után is látszott, hogy nem adja magát könnyen a HLKC. Azonban a hosszabb kispaddal rendelkező vendégek negyedóra játék után elkezdtek elhúzni. Magas tempót diktáltak, amit jobban is bírtak, mint a HLKC, így a végén 10 gólos előnnyel húzták be a találkozót.

Hódmezővásárhelyi LKC – PC Trade Szeged KKSE 23-33 (13-13)
NBI/B keleti csoport női felnőtt bajnokság – 20. forduló
2018.03.18., Balogh Imsi spcs. – 200 néző
Játékvezetők: Kiu Gábor, Kiu Tamás
Versenybírók: Sápi Zsombor, Horváth Zoltán
HLKC: Ádász – Török, Nagy 6, Szepesi 3, Herceg 8, Lovistyék 3, Székesi 3, Cs: Áncsán (k), Horváth, Mihajlov, Kandó, Becsei, Bálint, Kovács
SZKKSE gólszerzői: Bató 13, Scheffer 5, Bárány 3, Takács K. 3, Mikó 3, Berta 2, Egervári 2, Speth 1, Zsikó 1

Varga József vezetőedző: “45 percig benne volt a levegőben, hogy bármi is lehet ebből a meccsből. Sajnos kevés az olyan erősségű csere-lehetőség, aki érdemben hozzá tud tenni egy ilyen mérkőzéshez, eddig tartott a szufla csere nélkül. Megpróbáltam cserélni, de ők nem tudtak annyit segíteni amennyit kellett volna ezen a mérkőzésen. Nyilván a Szeged KKSE egy sokkal jobb csapat, más lehetőségekkel és célokkal. Azt hiszem, az első 45 percre kell és lehet építenünk, a hibák ellenére is.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top